Strandryddedagen: Seiltur, dugnad og grilling på Gressholmen

Vi gjentar suksessen med Strandryddedagen med seiltur, strandrydding og grilling. Vi håper du blir med, og bidrar til renere fjord og strandlinje i en trivelig sosial setting.

Facebookeventet finner du her

De fleste øyene i Oslofjorden ligger innenfor Gamle Oslo bydels grenser, så dette er derfor god, gammel lokalpatriotisme for oss her i nabolaget! Ta med barna, hunden eller bestemor; en må ikke være MDG-medlem for å bli med. Og få gjerne med flere, under fanen som heter «Del» kan du klikke «inviter».

Vi er så heldige å ha to seilbåt-skippere med på laget, så de 18 første påmeldte får skyss til sjøs med Tuva Løkse eller Marie Loe Halvorsen For å være med på seilbåten sender du en e-post til Mariann L. Melgård på melgaardmarianne@gmail.com – først til mølla. Ellers går fergene titt og ofte.

Nytt av året er den ytterst seriøse «Øst mot vest»-konkurransen, der planen er å gruse Frogner MDG med skipper Arne Haabeth i spissen. Vi oppfordrer deltakerne til å dele søppelplukk-skrytebilder i posten underveis. De som ikke orker lar være.

PRAKTISK OM OPPMØTE:

*Oppmøte enten ved fergekaia til Gressholmen ved Aker Brygge klokka 11.15 eller ved Kiss&Sail-brygga klokka 11.
*Seilbåtene har plass til 10 + 10 stykker. Du trenger ikke å kunne seile for å være med på seilbåt. Det finnes også livvester nok til alle.
*For fergekaia: Se etter en eller flere i MDG-tskjorte ved ferga på Aker Brygge. De vet hvor vi skal dra videre.

TA GJERNE MED:
*Gummihansker eller andre hansker til å rydde med
*Grillmat til felles grilling etter rydding. Gamle Oslo MDG stiller med felles grill og basistilbehør som ketchup og sennep.

Vi avslutter på Gressholmen i firetida. Mulighet for sosialisering videre ut i kveldstimene. Vel møtt!