Temamøte: Hvorfor ytre høyre vinner debatten

I 2018 ga Eivind Trædal ut to bøker, torsdag 21. februar kommer han til Deichman bibliotek på Tøyen for å snakke om den siste «Hvorfor ytre høyre vinner debatten og hvordan vi kan stoppe dem».

Bakgrunn for temamøtet:
7 år er gått siden 22. juli, men ideene til Anders Behring Breivik har ikke blitt diskreditert. Tvert imot har de blitt mer utbredt. Ofrene for terroren hetses, og konspirasjonsteoriene blomstrer. Hva skjer?

Ytre høyre stormer fram i hele Vesten, særlig via internett. I Norge drar sider som Human Rights Service, Document og Resett debatten i sin retning, med støtte både fra regjeringen og milliardærer. Islamofobi er dagligdags, og solidaritet med flyktninger blir framstilt som enten naivt eller tyrannisk.

En høylytt høyreradikal minoritet dominerer ordskiftet, og sprer en følelse av dommedag i et av verdens rikeste og lykkeligste land.

Trædal viser hvilke knep ytre høyre bruker for å vinne kulturkrigen, og hvordan vi, den liberale og solidariske majoriteten, bør svare på trusselen. Første råd? Å stille opp til kamp.

Temamøtet er åpent for alle, og du trenger ikke å være medlem av MDG for å være med.

Følg eventet her for fortløpende oppdateringer.