Møt Rasmus Hansson på Stortinget + arbeidsmøte Tøyenløftet

Miljøpartiet De Grønne Gamle Oslo inviterer til Stortingsbesøk! Du møter Rasmus Hansson og får høre hvordan hverdagen hans arter seg på Stortinget. Hva er planene for denne stortingsperioden? Hvordan skal vi få gjennomslag for politikken vår? Stortingsrådgiver Une Aina Bastholm viser oss også rundt i maktens korridorer. Hyggelig selskap av fine grønne folk er en ekstra bonus.

NB av sikkerhetsgrunner er det nødvendig med SKRIFTLIG PÅMELDING innen fredag 15/11 kl 12:00 til gamleoslo@mdg.no (medlemmer fra andre lokallag er også velkomne, førstemann til mølla – max 20 pers).

Se også facebook-event: https://www.facebook.com/events/1428837350663780/

Tid: Mandag 18/11 17:00-18:30
Sted: Stortinget / hovedinngangen
_______

Vi inviterer også til et arbeidsmøte hvor vi skal jobbe med grønne innspill til Tøyenmidlene som Bydelen skal fordele de nærmeste 5 årene. Har du en god idé til et tiltak? Har du en halvferdig idé du har lyst til å dele med andre engasjerte grønne aktivister og som vi kan ferdiggjøre sammen? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på våre forslag?

Tid: Onsdag 27/11 kl 19:00-20:30
Sted: Kafé Saba, Hollendergata 10 v/ Politihuset.
_______

Vi tipser deg forøvrig om at du kan ta kontakt med vårt medlem i Bydelsutvalget Astrid Midtbø på astrid@mdg.no om du har konkrete innspill til lokalpolitiske saker.

Med vennlig hilsen,

Styret i Miljøpartiet De Grønne i Gamle Oslo